Laddar Evenemang
Hitta Evenemang

Evenemangsvynavigation

Kommande Evenemang

oktober 2017

Riksstämman 2017

20 oktober @ 19:00 - 22 oktober @ 15:00

Den 20-22 oktober är det dags för Unga Forskares årliga riksstämma. I år träffas vi i Uppsala i samband med kongressen och vårt 40-årsfirande. Möt unga forskare från hela landet, inspireras av varandra och var med och påverka vart Unga Forskare är på väg! Om du inte har fått kallelse till riksstämman eller har andra funderingar, vänligen kontakta Sinan Akdag på sinan.akdag@ungaforskare.org.

Mer information »

Jubileumsmiddag: Unga Forskare 40 år!

21 oktober @ 18:00 - 22 oktober @ 01:00

I år fyller Unga Forskare 40 år som ungdomsförbund och det ska så klart firas! Välkommen till årets mest glädjefyllda sittning där aktiva och alumner från hela Sverige samlas för att fira landets största ideella ungdomsorganisation med fokus på naturvetenskap, teknik och matematik! Den 21 oktober bjuder vi in till finsittning på Norrlands Nation i Uppsala. Vi utlovar trerättersmiddag med tillhörande dryck (alkoholfri så klart), fantastisk underhållning och både nya och gamla Unga Forskare-bekantskaper från hela landet! Se Facebooklänken nedan…

Mer information »

Labba med Girls in STEM på Fenomenmagasinet

30 oktober @ 10:00 - 3 november @ 15:00
60SEK

Träffa och labba med en av våra anslutna föreningar Girls In STEM under höstlovet i Linköping! Föreningen kommer att vara på Fenomenmagasinet i Gamla Linköping måndag - fredag vecka 44. De kommer hålla till i konferensrummet och göra flera olika experiment, för alla åldrar. Kom och testa! På plats kommer både styrelse och medlemmar att vara så om du är intresserad av att gå med i föreningen så har du möjlighet att ställa massor av frågor och bli medlem på…

Mer information »

Träffa Unga Forskare på Skolforum

30 oktober @ 14:00 - 14:30
Älvsjömässan, Mässvägen 1
Älvsjö,StockholmSverige
+ Google Map

Välkommen till att träffa oss på Skolforum! Skolforum är en mötesplats för lärare, förskollärare, lärare i fritidshem & lärarstudenter. I vår workshop på måndagen kan du får reda på mer om hur man kan driva en science club i skolan för att inspirera och motivera elever inom NO-ämnena.

Mer information »

Träffa Unga Forskare på Skolforum

31 oktober @ 12:00 - 12:30
Älvsjömässan, Mässvägen 1
Älvsjö,StockholmSverige
+ Google Map

Välkommen till att träffa oss på Skolforum! Skolforum är en mötesplats för lärare, förskollärare, lärare i fritidshem & lärarstudenter. I vår workshop på tisdagen kan du får reda på mer om de verktyg som vi erbjuder elever och lärare på gymnasiet för att utveckla sitt gymnasiearbete.

Mer information »
+ Exportera evenemang