Laddar Evenemang
Hitta Evenemang

Evenemangsvynavigation

Kommande Evenemang

Evenemang List Navigering

augusti 2017

Gnistans vinnargrupp besöker World Water Week och Vattenfall

28 augusti - 29 augusti

Gnistan- Unga idéer om energi är en tävling för elever i åk 8 och 9 där priset för bästa framtidsvision är en vinnarresa till Stockholm. Gnistan har haft vatten som tema under vårterminen och därför kommer vinnargruppen att besöka Stockholm World Water Week och en utställning med stipendiaterna i Junior Water Price. De presenterar även sin vision för en representant från Forsknings- och utvecklingsavdelningen på Vattenfalls huvudkontor i Solna. Gnistan är ett nationellt samarbete mellan Vattenfall, Unga Forskare och Science Centers som ökar ungdomars intresse för naturvetenskap och teknik…

Mer information »
november 2017

Gnistans Visionsdag i Luleå

16 november
Teknikens Hus, Universitetsområdet
Luleå ,971 87Sverige
+ Google Map

Välkommen till en energirik mässa där 100 högstadieungdomar från 4 skolor från Älvsbyn, Råneå, Luleå och Kiruna ställer ut och tävlar med sina framtidsvisioner om energi- och hållbarhet! Temat är Smart Cities. Gnistan- Unga idéer om energi är ett samarbete mellan Vattenfall, Unga Forskare och 4 Science Centers.

Mer information »

Gnistans Visionsdag i Trollhättan

21 november
Innovatum Science Center, Åkerssjövägen 16
Trollhättan,Sverige
+ Google Map

Välkommen till en energirik mässa där 100 elever i åk 8 från Kristinebergsskolan i Åmål ställer ut och tävlar med sina framtidsvisioner om energi- och hållbarhet! Temat är Smart Cities. Gnistan- Unga idéer om energi är ett samarbete mellan Vattenfall, Unga Forskare och 4 Science Centers. 

Mer information »

Gnistans Visionsdag i Stockholm

23 november
Tekniska museet, Museivägen 7
Stockholm,Sverige
+ Google Map

Välkommen till en energirik mässa där 100 högstadieungdomar från Tunabergsskolan och Engelska Internationella Skolan i Uppsala ställer ut och tävlar med sina framtidsvisioner om energi- och hållbarhet! Temat är Smart Cities. Gnistan- Unga idéer om energi är ett samarbete mellan Vattenfall, Unga Forskare och 4 Science Centers.

Mer information »
+ Exportera evenemang